1 za boljšo polovico,

drugi za tebe.

Na vsak drugi izdelek iz ponudbe, pa naj bo to unikaten ovitek za telefon, personalizirani grafitni svinčniki ali slika, natisnjena na les ti priznamo kar 50% popusta.

 

-50%
na vsak 2 izdelek

Če želiš presenetiti svojo boljšo polovico, pobrskaj po telefonu, FB ali instagram profilu in poišči tisto sliko dogodka, ki ima posebno mesto v vajinem razmerju.

Uporabi jo pri oblikovanju unikatnega ovitka in preseneti za Valentinovo.

Oblikuj

unikatni ovitek za telefon

OBLIKUJ in PRESENETI

-50%
na vsak 2 izdelek

Izberi prav posebno sliko, ki bo, natisnjena na leseni ploščici, krajšala trenutke v službi, pritrjena z magnetom na vrata hladilnika razveseljevala dom ali pa, če bo motiv bolj intimne ali nagajive narave, poskrbela za primerno vzdušje v spalnici.

Vajina slika natisnjena

na skrbno izbran les

-50%
na vsak 2 izdelek

V času tipkovnic in sms sporočil je na roko napisana beseda vredna še toliko več, zanjo pa potrebuješ – grafitni svinčnik!

 

A to mora biti prav poseben grafitni svinčnik, zato bomo nanj natisnili ime prejemnika in romantično misel, ki najlepše opiše vajino ljubezen. Lahko izbereš katero iz naše zbirke, lahko pa si izmisliš čisto svojo.

Personalizirani grafitni svinčniki za najlepše misli, kratke verze in nagajive srčke.

OBLIKUJ in PRESENETI

Ljudje smo čustvena bitja in še posebej cenimo, če se tisti, ki jih imamo radi potrudijo za nas.

Takšni spomini ostanejo večni, kot les, ki jih nosi. Ravno zato, je izdelek še posebej primeren za darilo tistim, ki ti pomenijo največ.

Ravno prav velik,

da preda svoje sporočilo. :)