Za materinski dan končno lahko tudi ti izbereš izvirno darilo.

Z razmišljanjem kaj podariti mami za materinski dan se vsako leto ubadajo tudi najbolj kreativne hčerke in sinovi. Ko je potrebno že drugič v mesecu izbrati darilo s katerim bomo izkazali vso svojo hvaležnost najpomembnejši osebi v našem življenju, zmanjka domišlije tudi sicer bolj iznajdljivim posameznikom.

Čeprav je odločitev veliko, se ponavadi leto za letom zadovoljimo s podarjanjem rožic in čokoladnih bombonov, ki so sicer lepo, a preveč generično darilo. Ker rože hitro ovenijo, bomboni pa še hitreje zmanjkajo, mamo letos lahko presenetiš s čisto posebnim in unikatnim darilom, ki bo pokazalo vso tvojo ljubezen in hvaležnost,

poleg tega pa ga bo lahko tudi koristno uporabljala dlje časa.

S personaliziranimi darili lahko na unikaten in iskren način razveseliš obdarovanca in z njimi narediš poseben vtis, saj prihajajo iz srca. Za pomoč pri izbiri darila za letošnji materinski dan ti predstavljamo nekaj primerov kako svojo mamo lahko razveseliš s personaliziranim ovitkom za telefon.

Na ovitek lahko natisneš družinski portret na katerem sam ali z ostalimi člani družine poziraš skupaj z mamo. Tisti bolj kreativni lahko namesto fotografije vašo mamo ali družino tudi narišete.

Če imaš že svoje otroke, lahko mami podariš ovitek s fotografijami njenih vnukov.
vnuk

Lahko jo razveseliš z ovitkom na kateri je fotografija njene domače živali.
muc

Za spomin ji lahko podariš ovitek z različnimi napisi, verzi ali citati iz njenih najljubših knjig.
napis

Ovitek s posebnim simbolom, ki ga bo razumela samo ona, je lahko zelo lepo darilo.
grafika

Mamo lahko presenetiš tudi z na ovitku natisnjeno kratko čestitko, zahvalo ali mislijo. Če ima dober smisel za humor, se lahko z napisom tudi malo pošališ.
mami

Torej, če si v preteklih letih mami z rožami zapolnili že vsak kotiček stanovanja, je letos res že čas, da ji podariš nekaj unikatnega. Ker ti pri tem želimo pomagati, ti za materinski dan ob nakupu dveh ovitkov podarjamo še posebnen 50% popust! Kaj še čakaš? V prvem koraku izberi enega od ovitkov za telefon iz naše ponudbe in oblikuj unikaten ovitek za telefon, da bo edinstven kot vaša mama. Dodaj slike in tekst. Sliki lahko spreminjaš velikost, jo vrtiš, spreminjaš lahko tudi velikost, tip in barvo pisave. Od unikatnega darila za vašo mamo, ki nosi tvoj pečat, te loči le še oddaja naročila. Za vse ostalo pa bo poskrbela naša ekipa!