S personalizirani ovitki za pametni telefon lahko na različne načine izražaš svojo osebnost, stil in okus. Ker pa je za lep ovitek potrebno imeti kar nekaj kreativnosti predvsem pa fotografskega znanja, si lahko pri izdelave unikatnega ovitka pomagaš s spletnimi portali, ki svojim uporabnikom ponujajo nabor fotografij različnih avtorjev. Najbolj znani spletni portal za fotografije npr. iStock Photos, Shutterstock, PhotoLia, so sicer plačljivi, na srečo pa obstaja tudi brezplačna različica Pixabay. https://pixabay.com

Pixabay je brezplačni foto portal, ki nudi visokokvalitetne fotografije in videe ter svojim uporabnikom omogoča njihovo uporabo brez kršenja avtorskih pravic. Na njem lahko najdeš vse od fotografij živali, do hribov, ljudi in celo vzorčkov. Ker je možnosti ogromno, ti podajamo nekaj predlogov, ki bi vredu izgledali na vsakem ovitku za telefon.

Za res unikaten ovitek lahko izberete fotografije kot so npr.:

image001 image003
image001 image003
image001

Tudi ljubitelji živali boste lahko prišli na svoj račun, saj imate na voljo mnogo lepih fotografij živalic. Tako tistih bolj običajnih  ….

.. kot tudi neobičajnih.

Prav tako pa lahko izbirate med kreativnimi fotografijami, ki bi se odlično obnesle tudi na personaliziranem ovitku za telefon.

Iz množice pa bi prav gotovo izstopal tudi ovitek s podobnimi vzorčki kot so:

Ob vseh teh idejah si zagotovo tudi ti dobil/la kakšno inspiracijo za nov ovitek. Sedaj veš kje lahko dostopaš do kvalitetnih brezplačnih fotografij, zato za realizacijo svojega idealnega ovitka le obišči našo spletno stran in z nekaj kliki oblikuj unikaten ovitek za telefon.