Darila, ki ga nameniš mami, ne moreš kupiti kar tako, na hitro in mimogrede, ker pač nekaj moraš kupiti. Darilo za mamo mora biti nekaj posebnega, skrbno izbrano in kupljeno s srcem. Ko si otrok, se mama iz najbolj razveseli tvoje otroške risbice, pobarvane malo čez črto, šopka spomladanskih zvončkov ali ogrlice, izdelane iz pobarvanih makaronov ali plastičnih »perlic«.Ko odrasteš in nimaš časa za risanje risbic ter barvanje makaronov, pa lahko mami svojo ljubezen pokažeš drugače – s posebej zanjo oblikovanim darilom, ki ji bo vsak dan izvabilo nasmeh na obraz in obudilo najlepše spomine.

Povej ji, koliko ti pomeni

Majhne pozornosti imajo neverjetno moč! Če so skrbno izbrane, lahko mami vsak dan prinesejo prijetne spomine in jo spomnijo na tvojo ljubezen. To pa imajo mame najrajši!

Kako torej poskrbeti, da darilo ne bo le nekaj »kitajskega« s police v trgovini, ki bo nato zbiralo prah na polici pri mami? Preprosto – izbrati moraš nekaj, kar tvoja mama potrebuje, uporablja vsak dan ali bo imela ves čas pred očmi ter dodati zabavno fotografijo, lepo misel ali iskreno sporočilo:

1.

Ovitek za telefon

eno najboljših daril, ki ga bo mama uporabljala vsak dan. Nanj lahko natisnemo tvojo, vajino ali fotografijo njenih vnukov, skupaj s čudovitim sporočilom ali lepo mislijo pa s tem darilom skoraj ne moreš zgrešiti!

2.

Personalizirani svinčniki

Vsak dan je treba kaj zapisati in set grafitnih svinčnikov v priročni škatlici je naravnost idealno darilo! Svinčnike potiskamo z lepimi mislimi ali jim dodamo imena, pregovore ali kaj drugega.

3.

Slika, natisnjena na lesu

Slike vedno pričarajo lepe spomine! Slika, natisnjena na les lahko stoji na polici, pisalni mizi, nočni omarici, ali pa jo magnet drži na vratih hladilnika, kjer jo mama vidi nekajkrat na dan.

 

Pika na i – čudovita darilna škatlica!

Posebna darila morajo biti tudi lepo zavita. Včasih sta bila za to potrebna darilni papir in »mašnica«, danes pa lahko mamo presenetiš in navdušiš z darilom v čudoviti potiskani darilni škatlici, ki je posebej oblikovana za vsako darilo. Tako enkratno zaključena celota da darilu še prav poseben čar.

Vsak dan je priložnost za darilo

Mamo lahko obdaruješ kadarkoli želiš – za 8. marec, materinski dan, rojstni dan ali pa kar tako, ko ji želiš pokazati kako zelo posebna je. Pomembno je le, da si vzameš čas in izbereš pravo sliko, najlepšo misel, njen priljubljen pregovor ali kaj drugega, mi pa ti bomo pomagali ustvariti najboljše darilo za mamo!