Zjutraj me ponavadi zbudi budilka, ki jo najprej obvezno vsaj trikrat izključim in si tako za 15 minut podaljšam spanje. Potem je ura že spet sedem, zato se moram v 10 minutah obleči, urediti ter nahraniti mačko in psa. Za zajtrk seveda ni več časa, saj moram ujeti avtobus, ki zjutraj pač nikoli ne zamuja. Hitro si nataknem čevlje in se skoraj že pripravim na nizki štart, potem pa … GROZA!! Spet ne najdem svojih ključev! V torbi jih seveda ni, prav tako ne v omarici v predsobi. Ne najdem jih ne v kopalnici in ne v kuhinji. Pogledam celo v hladilnik, če so slučajno po čudnem naključju pristali tam. Tudi tam jih ni. Ko panično premečem svojo sobo, jih končno najdem na pisalni mizi in oddrvim od doma. Avtobus je pa že odpeljal …

Ti zveni znano? Če tudi ti ves čas izgubljaš svoje ključe ali druge predmete, je personalizirani pametni obesek odlična naložba, saj ga lahko uporabljaš za iskanje različnih predmetov, ki jih pogosto založiš. Problemi z izgubljenimi torbicami, denarnicami in celo štirinožnimi prijatelji bodo izginili.

Pametni obesek namestiš na pogosto založen predmet in ga s pomočjo aplikacije povežeš s svojim telefonom. Glasen piskajoč zvok ti bo hitro povedal, kam je izginil predmet, aplikacija pa ti ga bo istočasno izrisala na zemljevidu.

Ker pa smo vsi radi edinstveni, lahko obesek okrasiš čisto po svojem okusu. Najprej izbiraš med različnimi barvami obeska iz naše ponudbe, nato pa mu lahko dodaš tudi tekst ali simbole.

Svoj pametni obesek lahko okrasiš s teksti in citati, ki ti veliko pomenijo
ali pa jim dodaš enega izmed simbolov iz našega nabora predlogov.

Personaliziran pametni obesek je lahko tudi odlično darilo. Na unikatni pametni obesek natisneš sporočilo ali simbol in s tem razveseliš svoje prijatelje ali sorodnike.

Če torej nimaš vsak dan časa za iskanje založenih predmetov, potem je pametni obesek super naložba. Ne samo, da boš z naročilom prenehal izgubljati svojo lastnino, še prihranil boš. V mesecu aprilu te čaka poseben 15% popust!

Čisto svoj unikaten pametni obesek si lahko naročiš tukaj

Oblikuj svoj pametni obesek